Måndag

Imorse vaknade jag av väckarklockan 07.25, problemet är att den var ställd på 06.45. Dessutom så dubbelkollade jag det efter jag hade vaknat och den var fortfarande det! Alltså måste jag ha tryckt bort larmet 4 (!) gånger utan att vara medveten om det! I vanliga fall så vaknar jag ju av väckarklockan och sover bara lite när jag trycker bort larmet men jag är fullt medveten om det och jag kommer ihåg det sen när jag vaknar. Fast det kanske har något att göra med att jag har bytt larmsignal, förut hade jag en som fanns på mobilen som heter "Fairy tale" och nu har jag fjärilslarven xD Ni vet den där "jag är en liten fjärilslarv som legat och förpuppat mig..". Den är ju ganska lugn, tänker ni, det kanske är därför jag inte vaknar men då ska jag säga er att den jag hade innan var minst lika lugn! Som att vakna till en vaggvisa. Nä, nu har jag analyserat klart mitt uppvaknande, dags att gå vidare!
Jag klev då upp, 40 minuter för sent, och kände att det inte var något idé att väcka pappa eftersom jag ändå inte behövde skjuts till bussen utan jag tänkte ta en som gick 8.45 utanför mig istället och komma lite sent. Jag fick lite bråttom till bussen så när jag upptäckte att mina vanliga skor inte var på sin plats så tog jag de som är likadana fast vita, de är bara lite äldre och slitnare.
När jag hade åkt buss i kanske 20 minuter så får jag ett sms av Sunna där det står att Linda-Maria, som vi skulle ha första lektionen med, är hemma med sjukt barn. . . JIPPIE! Då har jag alltså åkt in helt i onödan då nästa lektion inte börjar förrän 9.55 eller nåt. Hur som helst så åkte jag till skolan och satt med min grupp och grejade på vårt grupparbete som jag för övrigt inte alls känner mig deltagande i eftersom jag var borta en vecka och har missat typ allt. Sen så hade vi matte och jag lyckades räkna några tal.
Jag planerade att ta 11.10 bussen hem eftersom jag inte hade några fler lektioner så jag gick till Navet och ringde pappa. Tydligen så hade inte han vaknat förrän halv 10 eftersom jag inte hade väckt han så han var ute och gick med Stella, bra mycket senare än i vanliga fall. Jahapp tänkte jag, då blir det till att gå från Tempo hem, ungefär 3km. När jag började gå så insåg jag ganska direkt att det finns vissa nackdelar med att trasiga skor, till exempel att väldigt mycket grus och snö åker in i hålen under skorna. Jag kanske bör tillägga att det dessutom är tygskor satt de stod ju inte direkt emot vattnet som flödade in som om jag stod i en bäck.
När jag kom hem så däckade jag i sängen, dels för att det var lite jobbigt att gå men mest för att jag inte sov så mycket i natt. I alla fall så sov jag av och till i typ 5 timmar satt jag säger bara lycka till att sova ikväll, Lisa!

Hämnd?

Jag läste nyss en väldigt hemsk artikel. Den handlar om en kvinna som blev attackerad med syra av en man, eftersom hon inte ville gifta sig med honom. Hon förlorade synen på båda ögonen. Nu kanske ni tror att det är det jag tyckte var det hemska men så är inte fallet. Givetvis är det ju väldigt grymt gjort av mannen och jag tycker väldigt synd om henne men nu har tydligen domstolen i Iran beslutat att hon ska få ge igen genom att hälla syra i hans ögon, vilket kommer att göra han blind också. Visst att han är dum i huvet som gjorde nåt så taskigt mot henne men det blir väl inte bättre för att hon gör samma sak? Jag kan ju förstå att hon vill hämnas eftersom han har förstört hennes liv, men att domstolen har beslutat en sådan sak? Absurt.

Hell is gone and heaven's (almost) here

Helt gone är det kanske inte men på god väg! Idag vart både fysikprovet och svenskatalet överstökat! Nu återstår bara kemilabbrapporten, svenskaboken och världens fetaste biologiprov! Dessutom måste jag ju göra engelskauppgiften  och kemiprovet också eftersom jag missade det när jag var i fjällen.. men det skjuter vi på lite!

Nu sitter jag och kolla på Desperate Housewives, det är trevligt att få slappna av lite :) Fast egentligen så kollar jag ju inte just nu, det är reklam. Det innebär att jag hör de ljuva tonerna från "Lyckad nedfrysning av herr Moro" som mor och far kollar på i tvrummet x) Egentligen skulle jag också kollat, men DH går före eftersom jag har den andra på film :P

Nu börjar det, hejrå!

Söndag = Pluggdag

Nu har jag beslutat mig för att ta mig i kragen! Visst är det asjobbigt i skolan nu, men 22 miljoner människor i Afrika är HIV-smittade och många har inte ens tillgång till skola! Där ser ni, den positiva Lisa kröp ut ur sitt skal lite grand.

Nu ligger jag på min säng och försöker producera ett tal, det går sådär. Jag tror att jag ska skriva om varför man ska engagera sig satt nån (Niklas? Johanna?) kan väl slänga iväg en kommentar eller sms eller dylikt med några ord om detta! ;) Jag vet att ni vill.

Jag tror inte jag ska skriva nåt mer, det tar massa dyrbar tid som jag absolut inte har!

Vi säger så och så säger vi!

...

Jag har kommit hem
Jag är trött
Jag är grymt omotiverad
Jag hatar skolan
Jag vill hoppa av
USCH
BLÄ
FY
!!!

Onsdag

Idag har vi ätit pizza och bowlat med SSU, asroligt var det! Det var jag och Emma som var ansvariga och vi har gjort ett bra jobb må jag säga! Jag är astrött nu, skola mellan 9.10-16.30 med idrott däremellan och sedan bowling är inte att leka med! Dock kom jag ju lite sent på morgonen men det var bara lite mitt fel. Därför blir inte det här inlägget mycket längre utan avslutas med en liten lista som är snodd av Hunza @ bdb! Oj, vad jag var chic där!

AVSLUTA MENINGEN
Jag lyssnar på: sånt som låter.
Jag pratar: alltför ofta.
Jag tycker om: goda saker, bra människor, vatten!
Jag avskyr när folk: låtsas att dom är tuffa för att impa på andra.
Min bästa vän är: Sarah Elvira Elisabeth Hådén!
Min första vän hette: Nelly Engberg.
Kärlek är: är överskattat..
När jag borstar tänderna: så trycker jag så hårt satt jag blöder väldigt ofta.
När jag lagar mat: så är det inget avancerat!
Jag tänder på: kylskåp.
Det sexigaste yrket är: sexigt.
Det är charmigt när: Snape är med i bilden!
Jag är rädd för: spindlar, ensamhet och mörker.
Den värsta känslan är: när det blir för mycket och jag ger upp.
Den bästa känslan är: när man göra något som man verkligen vill göra.
Jag är bäst på: att vara jag?
Jag är sämst på: att bowla, tydligen.
Om jag va ett djur skulle jag vara: en apa!
Om jag va en insekt skulle jag vara: en humla.
Om jag vore ett redskap skulle jag vara: en tumstock.
Jag kommer alltid att vara: liten på insidan.
Det finaste som finns är: vänskap.
I sommar: är det varmt, annars!
Sist jag grät var: jag håller inte koll längre.
Jag kan: nåt som inte du kan!
Jag kan inte: tro att Timrå precis gjorde mål.
När jag vill tänka går jag: och lägger mig.
När jag bakar så bakar jag: negerbollar eller äppelkaka.
Min mobiltelefon är: Ceasar!
När jag vaknar på morgonen: vill jag somna om.
Innan jag går o lägger mig: kollar jag gärna på GAS.
Just nu tänker jag på att: kolla på GAS.
Bebisar är: lätt att ha sönder.
Idag har jag: bowlat och förlorat.
Ikväll ska jag: sova.
I morgon kommer jag: att labba i många timmar.
Jag vill verkligen: slippa plugga men ändå få betyg.

Sömnproblem

Det är nog precis vad jag har! Fast det är bara när jag borde sova som jag abolut inte kan somna, i-landsproblem! Egentligen är det nog inte så konstigt att jag inte kan somna, jag sov ju väldigt länge idag satt jag har bara mig själv att skylla. Kanske mina föräldrar också som inte tvingade upp mig men det brukar dom aldrig göra.

Jag känner att jag kanske borde skriva nåt av värde. Fan, jag kom precis på att jag är dubbelbokad i helgen, eller trippelbokad till och med! Nu måste jag ju prioritera och massa sånt jobbigt! Jag kan ju börja med att berätta vad det står emellan.
- DS-helg 13-15 mars
- Fjällen 14-21 eller 15-22 mars
- Millans fest 13 eller 14 mars, minns inte
Det var nog inte så svårt att prioritera, det blev visst i ordningen som det stod! x) Jag tror att jag kanske hinner med dom två första, det beror på när DS-helgen slutar och när vi ska åka. Jag får la ta reda på det! Hoppas det går ihop iaf :)

Herregud vilket onödigt inlägg detta blir! Jag hoppas att mina få läsare pallar lite tråkigheter emellanåt :p Äh, om ni inte gör det så kan ni sluta läsa min blogg, jag tänker inte garantera att jag någonsin kommer att skriva nåt intressant! Oh, nu gäspade jag, sömnen är kanske på gång! Om jag inte skulle gå och lägga mig i natt och gå och lägga mig när jag kommer hem från skolan (USCH) ist så skulle jag inte behöva vara vaken så väldigt mycket längre än en vanlig vardag. Nä, nu tänker jag sluta svamla och kolla lite på Galenskaparna i stället! Förresten så tänker jag sluta med citaten, ni visar ingen uppskattning! Fy på er.

NATTINATT

Slut på lovet

Dagen till ära har jag inte gjort nåt av värde! Det började med att jag försov mig, skulle egentligen till stan med SSU. Somnade om efter ett tag och sov till 15.25!! Det innebär att jag sov typ 14 timmar i natt/idag, weird.

Helgen har varit jättetrevlig :) Fredagen började med bowling med Pudel, Amadeus, Elvira och jag förstås! Jag kom sist, inga överraskningar på den fronten men Elvira kom tvåa :o Duktig flicka! Sedan åkte jag hem till Elvira och vi gjorde oss i ordning och sen drog vi på fest i Bölom x) Forgoe (Anton) hade fyllt 18 satt han hade fest där. Det var askul att få träffa massa gamla kompisar och bekanta!

Igår bastade jag med Sandy, Lollo, Emma, Jennifer och tvillingarna hos Sandy :) Sen åt jag, Jennifer, Sandy och Emma hamburgare på Kuben, mumma! Efter det drog vi allihopa till tvillingarna och sedan kom även Peter.

Ja, det var då min helg. Mycket trevlig om jag får säga det själv! Men nu ska jag fortsätta se på Twilight, Sandy hade fått tag på en DVDrip!!!!! Asbra kvalité alltså.


"Har du inte fått mitt nummer? Det har du väl fått, du ringer ju hin nu eller hur? Då måste du ju ha mitt nummer, eller har du ringt fel?"
Ur revyn "Grisen i säcken" med GAS

Händelserikt

Ojojoj vad dagarna flyger iväg! Det känns som jag inte gör nånting men samtidigt som att jag gör en himla massa!

Igår så låg jag nästan hela dagen i min säng och hade det mysigt sen så åkte jag, mamma och Simon upp till morfar igen eftersom Simon inte var med förra gången. Det blev en del fika och sånt. Dessutom gjorde jag en fläta på Simon! Det såg väldigt roligt ut. Jag har en bild på mobilen men jag har inte orkat laddat in den än.
När vi åkte hem från Stöde så blev jag avsläppt i Rude hos Elvira. Vi umgicks och pratade en väldig massa, jag blev spådd, åt tårta, spelade GH, la pussel, ja en massa trevligt helt enkelt! Hon är så lätt att vara med, det är det som gör henne till bäst :)

Jag sov över hos Elvira och imorse åkte vi in till stan. Egentligen var det ju inte morgon men det är ju sportlov satt då är det morgon fram till 13. Vi drev omkring på stan ett tag sen så stötte vi på Johanna som joinade oss i vårt drivande. Sen blev det dags för fika på CC! Mumma, fast latten var pissljummen. Sen så smsade Emma och då visade det sig att även hon, Lollo och Sandy var på stan satt dom kom och gjorde oss sällskap. Hux flux så ringde Madde också satt hon fick också vara med :D
Sen gick jag, Elvira, Madde och Johanna vidare på stan. Sen gick Johanna till bussen och vi på Carlings och köpte strumpor x) Men sen gick även jag och Elvira till bussen och övergav Madde.

Efter hemkomsten har jag mest bara suttit här och glott. Det kan ju vara trevligt på sitt sätt det med, men nu är det nog dags för sängen känner jag!
Nattinatt

"Sen står dom och snackar bara massa strunt, pekar med ett finger och ber en rulla runt. Dom mutar med Frollic och hundkarameller då ler jag och säger 'Skojar du eller?'"
Ur låten "Dograp" ur revyn "Cabaret Cartwright" med After Shave + A. Eriksson



Måndag

Dagen började med uppstigning 10.30, egentligen började den mycket tidigare av irriterande pip från en döende telefon. Jag klev upp, gjorde mig i ordning och begav mig till busshållplatsen på E14!

När jag satt på bussen ringde Emma och jag insåg att vi inte skulle träffas i stan förrän en timme efter vad jag hade trott satt jag gjorde en snabb visit hos fröken Sandra Markström. Mycket trevligt!

Vid 12.45 begav jag mig med Emma till Barista och fikade. Vaniljlatte är inget att rekommendera! Bortsett från den så var det väldigt mysigt och trevligt :)

14.00 - styrelsemöte. En massa saker togs upp och om jag skulle berätta allt här så skulle jag hungra ihjäl! Det slutade omkring 16.45. En hel del flum gjorde att det tog lång tid, men det är smällar man får ta!

Nu ska jag göra en hamburgare eller dylikt. Kanske hinner jag också med en powernap innan Elvira anländer!


"Jo goddag, jag skulle söka tillstånd.
Har ni tillstånd?
Vadå?
Ja, har ni tillstånd att komma in hit och söka tillstånd?
Nä...
Då får ni söka det först. Det finns blanketter där någonstans. Det tar 14 dagar att fylla i dom. Sen tar det 14 dagar för oss att behandla dom och sen tar det 14 dagar för oss att fatta vårt beslut. Och sen tar det 14 dagar för er att fatta vad vi har fattat för beslut."
Ur "Träsmak" med GAS

Äntligen!

Efter mycket möda, stort besvär och en huvudvärk som heter duga så har jag fått lite klass på bloggen! En design värdig en person av min ställning!

Idag har jag och min familj -Simon har varit uppe i Stöde och firat morfar som fyllde år igår. Det blev lite fika men jag låg mest och kollade på en film eftersom huvudet inte riktigt ville sammarbeta.

Nu planerar jag att om 9 minuter kolla på Parlamentet och därefter Beck, god afton!



"Ibland drömmer jag att hela världen är full med hästar.
Jaså? Vad gör du med dem?
Spelar på dem förstås.
Hur låter det?"
Ur "Kasinofeber" med GAS

RSS 2.0