Stockholm

Jaha, då har jag kommit hem till mitt kungarike, utan några skråmor. Resan har väl varit helt okej dock under tråkiga omständigheter. Åsa (min faster) dog för 28 dagar sen av lungcancer och hennes bergavning var igår.

Vi åkte i två bilar ner, mamma, Doris (faster) och Jens (Christines man) i Jens Volvo och pappa, Christine (kusin), Simon (bror) och jag i pappas ack så miljövänliga Jeep!

På vägen ner så hände väl inte så mycket, Simon och jag kollade på Futurama-filmen på datorn som han hade med sig, annars lyssnade jag mest på musik.

Vi svängde in i Täby fatt byta om i Jens brorsas lägenhet och sen for vi till kapellet, som för övrigt var oerhört svårt att hitta trots att vi hade GPS.

Själva begravningen var jättefin och prästen pratade bra, bortsett från början då kan betonade alla r, t och s han sa men det avtog mot slutet. Kapellet var fullsat, alltså ca. 160 pers, det är skönt att veta att hon var så älskad.

Efter begravningen så åkte vi som ville till en resturang som heter Rabarber. Mycket udda maträtter må jag säga! Några av stockholmarna njöt av älgkött men vi Sundsvallsbor körde nog allihopa på steak alá minute som var stekt lite längre än en minut. Hur som helst så hamnade jag vid "barnbordet" som bestod av 4 av mina kusiner med deras respektive samt ett kusinbarn. Jag förstår inte riktigt varför vi vart barnbordet eftersom alla där var 30+ förutom jag och Tyra som är typ 2. Jag fick i alla fall träffa min kusin Sara som jag inte har träffat på typ 15 år och alltså inte har nåt minne av.

När vi hade ätit klart åkte jag, mamma, pappa och Simon till vårt hotell. Pappa däckade tydligen på en gång från vad jag har hört men Simon och jag duschade (inte tillsammans) och såg på lite Simpsons innan John Blund hälsade på.

Nästa dag, alltså idag, så åkte vi till Åsas lägenhet. Så småningom var lägenheten full med folk. Eftersom jag inte har så mycket för mig så kan jag väl rabbla upp dom. Jag, mamma, pappa, Simon, Christine, Jens, Doris, Lotta (faster), Tibbe (Lottas.. nånting), Lilian (faster), Viktoria (faster), Anna (kusin), Jonas (Annas kille), Tyra (Anna och Jonas unge), Peter (kusin), Jeanette (Peters fru), Tilde (Peter och Jeanettes unge) och Alba (Viktorias hund).
Åsa hade bestämt att Anna skulle få ärva allting satt Anna hade tagit det hon ville ha och vi övriga fick dela på resten. Eftersom jag, Simon och Jon (bror som inte kunde komma) är yngst av alla kusiner så fick vi ärva alla köksgrejor. Det funkar ju väldigt bra för mig eftersom jag råkar vara den enda som inte har flyttat hemifrån. Dock kändes det jättejobbigt att ta massa saker. För det första är dom ju väldigt relaterade till Åsa och för det andra så kändes det som stöld. Men en hel del fick vi med oss ändå, om vi inte hade tagit det så hade ju Anna varit tvingad att kasta eller skänka bort det.

Sen så åkte vi i alla fall hem men den här gången hade vi mamma i vår bil. Resan var tråkig och händelsefattig, bortsett från lite Simpsons.
 
Vi är nog syskon ändå        Simon glassar!

Nu sitter jag här och har skrivit det längsta inlägget i min blogghistoria! Jag är stolt över mig själv. På något sätt känns det nästan lite trevligare att skriva när jag vet att det inte är någon som läser..

Jag tänkte börja med tänkvärda/roliga ord/meningar från GAS (Galenskaparna och After Shave) i alla mina inlägg för att folk ska orka läsa till slutet! Dagens är mer tänkvärd än rolig, men det får ni ha överseende med.

"Denna politiska vals är inte trovärdig alls ty den har fått sin musik helt ifrån vår politik därför är den lite oberäknelig..."
Ur låten "Den Politiska Valsen" ur revyn "Skruven är lös" av GAS

Back in business!

Jag tror inte att denna blogg kommer bli så långvarig, kände bara för att ha en ett tag :) Och eftersom klockan snart är 1 på natten så känner jag att jag inte riktigt hade tid att göra någon ny bloggdesign, det fick bli en gammal goding ist! :D Hur som helst så fanns det ju en till anledning till att skaffa en blogg, jag blev utmanad av Emma att göra en lista!

Fyra tvprogram jag brukar se: That 70's Show, Grey's Anatomy, 90210, Desperate Housewives och One Tree Hill.

Fyra saker jag gjorde i går: Nu tar jag igår som var för 59 minuter sen, jag har bättre minne av den dagen. Hade den muntliga delen av nationella provet i engelska, matteprov, gympa, missade busshållplatsen fatt jag var tankspridd.

Fyra saker jag längtar till: Sportlov, sommar(lov), 17e oktober och gå i pension.

Fyra som saker som står på min önskelista: Inget som går att få.

Fyra saker jag avskyr: Spindlar, när det är jobbigt, lakan och VHS-band som blir kassa.

Fyra saker jag tycker om att göra: Sova, kolla på Galenskaparna och After Shave (helst nyduschad i en nybäddad säng med ett stort glas vatten), vara med bra folk och läsa.

Fyra saker jag åt i går: Frukost, lunch, middag och godis.

Fyra bloggar jag utmanar: Kungen, Peter Rangmar, Niels Armstrong och Jussi förrädaren. Det är lika stor sannolikhet att dom läser det här som att någon jag känner läser det här, i nuläget i alla fall. Det äger att ha 0 läsare!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0