Here we go

Det kanske är dags för en uppdatering nu, sommarlovet är ju snart slut så en sammanfattning skulle sitta på sin plats! Jag vill bara påpeka att jag har kasst minne så jag kan ha glömt vissa saker men sånt får man ta :)

Först måste jag bara säga att jag större delen av sommaren har haft en sån här mobil (KLICKA!) så utbudet av bilder är inte så väldigt stort.  Så, nu när vi har utrett det ska jag försöka ta de största händelserna i kronologisk ordning, vi får väl se hur det går!

Efter en veckas sommarlov började jag läsa kommunikation på distans i tre veckor. Det var rätt jobbigt, inte så jättekul att plugga på sommarlovet, men å andra sidan så kan jag nu välja bort en 50-poängskurs i trean så jag får mindre att göra då!

Hmm, vad har vi mer då? Midsommar kanske? Jag har berättat lite tror jag. Den spenderades hos Elviras systers kompis i G-hooden med massa folk som jag inte kände men, social som jag är, gjorde det mig inte så mycket!

Gatufesten var jag ju också på! Innan så hade jag tänkt gå på onsdagen och köpa en 1-dagars till nån av de andra dagarna men det slutade med att jag gick på onsdag och köpte 3-dagars. Umgicks med massa olika trevliga folk och hade kul!

HP-PREMIÄR! Behöver inte säga nåt mer.

I slutet av juli var jag husvakt med Elvira hos hennes morbror. Nu blir det ett jättehopp men jag vet inte vad jag gjorde däremellan. Vi gjorde inte så mycket, tittade massa på Vänner och inte så mycket mer. Lite mindre dramatiskt än sist, ni som inte har nån aning om vad jag talar om kan ju läsa inlägget jag skrev förra sommaren om det.
           
   
                                       Jack, jobbig hund!                     Söt katt!

Efter det var det SSU kongress i Uppsala. Jag, Niklas, Kim, Peter, Maria, Jennifer, Johanna S och Sara åkte som ombud, Johanna M som deligationsledare och Maja som ersättare. Kongressen pågick 2-7 augusti och var rätt jobbig när man var där men i efterhand så tycker jag att det var väldigt kul och givande :) Vissa saker fick vi igenom och andra inte men så är det med demokrati!

Nu kommer jag inte på nåt mer "stort" som jag har gjort i sommar.. Har grillat en del med det vanliga gänget, jag har badat när vädret har tillåtit och ibland har jag badat utan vädrets tillåtelse. Jag har varit på maskerad, jag har varit i Kramfors, jag har varit i Härnösand. Jag har haft kul, jag har haft tråkigt, jag har svettats, jag har frusit. O, nu kom jag på en till sak, jag har städat rummet. Förresten så har jag varit på surströmmingsfest också fast jag åt hamburgare. Greklandmiddag blev det ju också härom helgen :) Nu får ni lite random bilder från sommaren -09, enjoy!

     
   

1 & 2 - Gatufesten
3 - Bad och grillning i Sidsjön
4 - Maskerad
5 - Kongressfest
6 - Grekmiddag


RSS 2.0